Wizard Cat Hercules harcsázó botWizard Cat Hercules harcsázó bot

Wizard Cat Hercules harcsázó bot

29 740 Ft32 290 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Wizard Cat Hercules harcsázó bot
Ahogy a neve is mutatja a harcsa fárasztáshoz sokszor emberfeletti erő szükséges, amit a Wizard Cat Hercules biztosít számunkra!

Legszembetűnőbb része a nyele és az orsótartó. Amellett, hogy a nagy keménységű EVA markolat tökéletes fogást biztosít, rögtön látszódik, hogy a felső markolat után van még egy rész ahová a fárasztás során belekapaszkodhatunk.
Ennek az erőkifejtés nagysága miatt van kiemelt szerepe, mivel a keményebb fárasztások során, bizony előfordul, hogy nekünk is nagy erővel ellent kell tartanunk a halnak és megpróbálni minél gyorsabban magunk közelébe kényszeríteni! A teljesen fémből készült orsótartóban tökéletesen rögzül az orsó és a fárasztás során sem lazul ki, vagy szakad le!
A blank átmérője a felső markolat felett hossztól függetlenül: 16,4 mm.
Érdemes kiemelnünk a boton lévő gyűrűsort, melyre talán enyhe kifejezés az, hogy robusztus! Nincs olyan körülmény, nincs olyan harcsa ami ebben kárt tudna tenni. Ettől függetlenül természetesen vigyázni kell a botra, hiszen a nagy keménységű SIC betétek nem szeretik a közvetlen ütéseket. 12 darab gyűrű található mindkét változaton, ami tökéletesen elosztja a terhelést a fárasztás során.

Egy nagy terhelésnek kitett harcsázó horgászbot legkritikusabb része mindig a toldásnál van! A Wizard Cat Hercules stucnis csatlakozással rendelkezik, mely nyéltagon egy olyan fém gyűrű erősítést kapott, ami meggátolja a blank hosszanti irányban történő szétválást. Ugyanilyen gyűrű található a spicctag alján is!
Végig egy kemény akcióval rendelkezik egészen a spiccig, ami határozott bevágásokat tesz lehetővé.
Érdekesség, hogy a horog beakasztó fülbe egy masszív fém gyűrű került, ami megkönnyíti a nagy méretű harcsázó horgok beakasztását!
Paramétereiből adódóan kifejezetten a nagy távolságra történő horgászatok fegyvere!

MárkaWizardKategóriákHarcsázó bot, HorgászbotCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozharcsaTechnikaHarcsázóTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950