Wizard Samurai Cat harcsázó botWizard Samurai Cat harcsázó bot

Wizard Samurai Cat harcsázó bot

23 190 Ft26 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.29. (hétfő)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A harcsa horgászata során nem lehet kompromisszumokat kötni. ez főleg igaz a horgászbot kiválasztása során is. A Wizard rablóhalas szegmensünkben ezen vonal mentén készült el a legújabb harcsázó horgászbotunk, a Samurai Cat!

A széria erőtartalékairól természetesen kellő gerincet szolgáltató IM8-as carbon anyaga gondoskodik, mely az erő mellett, biztosítja, hogy a blank mégis kellően kecses és feszes tudjon maradni. A használathoz illően, természetesen extra erős háromtalpas gyűrűsorral van végig felszerelve, mely a legvastagabb, akár 1 mm-es fonottal is nyugodtan használatba vehető, bírni fogja a terhelést.

Orsótartója is az extra igénybevételekhez lett tervezve, természetesen teljesen fém kivitelben, ami a duplon nyél és felső markolati résszel kiegészülve, garantáltan tökéletes fárasztásokat tesz lehetővé. A Samurai Cat kialakítása révén tökéletes akár tavi vagy folyóvízi helyzetekre, legyen szó bójás, stupekes vagy akár fenekező harcsázásról.

MárkaWizardKategóriákHarcsázó bot, HorgászbotCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozharcsaTechnikaHarcsázóTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításduplonOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok