Wizard Catfish Shadow harcsázó botWizard Catfish Shadow harcsázó bot

Wizard Catfish Shadow harcsázó bot

19 990 Ft22 190 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.29. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A harcsa horgászata során nem lehet kompromisszumokat kötni. ez főleg igaz a horgászbot kiválasztása során is. A Wizard mindent igényt kielégítő rablóhalas márkánkban, a már jól bevált és sokak által használt Shadow tag is ezt a szegmenst bővíti.

Koós Ferenc irány és útmutatása kapcsán a legújabb Shadow még erősebb gyűrűzést és erősítéseket kapott, így még kiválóbb eszközét adva a harcsahorgászoknak. A kapitális harcsák méltó ellenfele lesz, a legkeményebb körülmények között is egyaránt. A robusztus test, a karbon + karbon szövet gyártási technológia alkalmassá teszi a 3500 grammot meghaladó végszerelék ( kb. ilyen súlyú a legnagyobb óriás antenna nagyméretű csalihallal) fej feletti, vagy földről indított dobására.

A bot hihetetlen ereje, karakterisztikája, a zárt házas gyűrűsor könnyedén viseli a kitett helyszíneken való fárasztást az óriás harcsákkal szemben is. A 290-es méretű bot kielégíti a ma divatos állított botos horgászat kedvelőit, de a Shadow botok a lágyabb spiccet kedvelőknek is alternatívát nyújtanak.

A bothoz ajánlott fonott zsinór méret 0,36-tól 1,2 mm-ig.

MárkaWizardKategóriákHarcsázó bot, HorgászbotCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozharcsaTechnikaHarcsázóTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításparafaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok