Visszaküldés

Amennyiben azt tapasztalta, hogy a termék sérült, ezért élni szeretne elállási jogával a következő a teendője:

A kézhezvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti a terméket, melynek vételárát visszautaljuk az Ön által megadott bankszámlaszámra.

Elállási szándéka esetén köteles a megrendelt terméket, a Szolgáltató alábbi címére: Nagy-Kapás Horgászbolt, 9900, Körmend Rákóczi utca 90. késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket (tehát nem kell megérkezni 14 napon belül). A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket.

A visszaküldött áru nem lehet megrongált vagy használt, kivéve az általánosan elfogadható, szükséges használati minimumot, mint a kipróbálás és a termék átnézése. A visszaküldött terméknek lehetőség szerint tartalmaznia kell a termékhez kapott számlát, valamint a termék dobozát. Amennyiben a visszaküldött áru megrongált a Nagykapás.hu elutasíthatja a pénzvisszafizetést és a csere lehetőségét. Más futárszolgálattal visszaküldött terméket nem áll módunkban átvenni.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

Ha nem felel meg a termék, akkor azt a csomag átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti részünkre. A nem megfelelő árut lehetőség szerint eredeti csomagolásban /dobozában/ kérjük becsomagolva visszaküldeni.