Rólunk – Nagykapás csapatáról

Közös a szenvedélyünk! Már több, mint 10 éve működik Nagykapás horgászbolt és webshopunk. Célunk, hogy gyors kiszolgálással, elérhető áron kínáljunk nektek mindent, ami ehhez a remek sporthoz szükséges. Ha elakadsz, ingyenes szakmai tanácsokkal segítünk a vásárlásban.

Nagykapás horgászbolt – ha nem online akarsz vásárolni…

Ha személyesen szeretnéd megnézni termékkínálatunkat, akkor térj be üzletünkbe:

Horgászat iránti szenvedély…

… már gyerekkoromban magával ragadott. Eleinte édesapámmal majd később már egyedül is űztem a halakat, mígnem 2008 elején megérett bennem az elhatározás, hogy szenvedélyemet üzleti vállalkozássá is alakítsam.

2008 április 17-én nyitotta meg kapuit üzletünk Körmenden. A folyamatos bővülésnek köszönhetően 2020-tól horgászboltunkban már közel 350 m²-en várjuk a vevőinket.

Nagykapás horgászbolt - közös a szenvedélyünk!

Már a nyitás pillanatában a mi érdeklődésünket is felkeltette az internetes értékesítés lehetősége. Hosszas tervezés után 2011 szeptemberében, azaz már több mint 10 éve indítottuk el a saját webshopunkat – így mondhatni már régi motorosnak számítunk a webes piacon is. A termékkészletet, márkákat saját tapasztalataink alapján válogatjuk a mai napig, már több mint 5.000 terméket kínálunk. Ha nem találod a keresett terméket, kérlek írj nekünk, és mi nagy valószínűséggel be tudjuk szerezni neked.

Hiszünk a személyes kapcsolat erejében! A hosszú évek során nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki a vevőinkkel. Mindig törekszünk a gyors és minőségi kiszolgálásra, hogy a vásárlás után a lehető legrövidebb időn belül mehessél a vízpartra halakat becserkészni. Webshopunkban található termékek 90+%-a raktáron van, így akár már másnap ki is tudjuk szállítani a megrendelt terméket. Átmeneti készlethiány nálunk is adódhat: ezeket a termékeket a lehető legrövidebb időn belül megpróbáljuk beszerezni.

Nagykapást kívánunk, és reméljük termékeinket nagy megelégedéssel fogod használni.

Tóth Laci és a Nagykapás csapata