Wizard Catfish Monster harcsázó botWizard Catfish Monster harcsázó bot

Wizard Catfish Monster harcsázó bot

18 690 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.29. (hétfő)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A harcsa horgászata során nem lehet kompromisszumokat kötni. ez főleg igaz a horgászbot kiválasztása során is. A Wizard mindent igényt kielégítő rablóhalas márkánkban, a már jól bevált és sokak által használt Monster tag is ezt a szegmenst bővíti.

Koós Ferenc irány és útmutatása kapcsán a legújabb Monster még erősebb gyűrűzést és erősítéseket kapott, így még kiválóbb eszközét adva a harcsahorgászoknak. A kapitális harcsák méltó ellenfele lesz, a legkeményebb körülmények között is egyaránt. A Monster (220 cm-es hosszban, 500-700 g dobósúllyal), a harcsák réme lehet, mivel a tesztidőszak alatt a legkitettebb helyeken, bokros, behajló fák alatt, partról és csónakból is bizonyított.

A bot gerince, visszafogottan lágyított spicce, a kitett helyekre jellemző bokor alatti úszózás, a fák közötti csúszó úszózás során kialakult közelharcos fárasztás legkeményebb megpróbáltatásait is könnyedén viseli. Erőtartalékai a váratlan helyzetekben is elegendőek és a nagytestű tengeri halak horgászatára is alkalmassá teszik. Kuttyogatásra 400 g ólom használata ajánlott. A kivételesen erős SIC betétes gyűrűsor: nincs olyan erőhatás, amelynek ne tudna ellenállni.

A bothoz javasolt fonott zsinór méret 0,32-1,2 mm.

MárkaWizardKategóriákHarcsázó bot, HorgászbotCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozharcsaTechnikaHarcsázóTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításparafaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok