Kamasaki Rubin Strong Bolo bolognai botKamasaki Rubin Strong Bolo bolognai bot

Kamasaki Rubin Strong Bolo bolognai bot

9 390 Ft11 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.28. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Kemény folyóvízi pályákon és nagy halak ellen tudjuk bevetni a Kamasaki Rubin Strong Bolo-t! Ahogy a neve is sugallja egy nagyobb dobósúlyú, erős horgászbottal állunk szemben! Már az anyaga is eltér a Rubin bolo-tól, hiszen a Strong változat IM8-as carbonból készült, ami sokkal merevebb anyag így a horgászbot is gyorsabban reagál a bevágásokra, sokkal merevebb és keményebb. Dobósúlya 15-35 g. De mindemellett egyáltalán nem nehéz és a vastagsága is kiváló, a 4-5-6 méteres változatok átmérői 20-23-26 mm!

Matt sötétzöld alapszínére fehér feliratok, ezüst és fekete minták kerültek! A békazáras orsótartó is fekete színű cérnával lett felerősítve. Az orsótartó aljának a bot végétől mért távolsága 41 cm, így tökéletesen illik egy átlagos magasságú horgász alkarjához. Nem lóg túl rajta túlságosan, hogy akadályozná a használatot és nem is túl rövid, hogy kényelmetlen legyen kezelni. Fentebb haladva a boton láthatjuk, hogy igazán strapabíró gyűrűsorral látták el, ami speciális kialakításának köszönhetően megakadályozza zsinór rácsavarodását! Egyben könnyű és a szemnek is kellemes. SIC betétjei egészen biztosan nem fogják felsérteni még a legvékonyabb monofil zsinórokat sem!
Ajánlott zsinórvastagság a horgászbothoz: Főzsinór: 0,18 0,22 mm Előke: 0,16 0,20 mm

Ezek az átmérők biztosítják, hogy a bot tulajdonságait, karakterét a legjobban ki tudjuk használni, de nem azt jelenti, hogy így lehetetlen a horgászbotot eltörni! A megfelelő zsinórválasztás nem mentesít minket a körültekintő és szakszerű használattól! Tehát létfontosságú a legalább 3 méter nyélhosszú merítőszák használata, a botot nem tartjuk olyan szögben, hogy annak spicce túlságosan visszahajoljon!
Ha úgy ítéljük meg, hogy a horgon lévő halat ki szeretnénk röptetni, akkor nem húzzuk magunkhoz közel és emeljük ki, hanem még bent hozzuk a felszínre és amikor megnyugodott, akkor egy határozott emeléssel vegyük magunkhoz. Így a terhelés nagy részét akkor kapja a bot, amikor még nagy szöget zár be a spicc magával a bottal! Minden hosszúsági változatnál az első és a második tagon egy-egy csúszógyűrű kapott helyet, ami azt a célt szolgálja, hogy a zsinór jobban tudja követni a bottestet, ezáltal egyenletesebben oszlik el rajta a terhelés!

MárkaKamasakiKategóriákBolognai bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, domolykó, kárász, keszegTechnikaBolognaiTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsatos
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950