Kamasaki River Bolo bolognai botKamasaki River Bolo bolognai bot

Kamasaki River Bolo bolognai bot

7 290 Ft10 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a folyóvízi úsztatásra alkalmas botcsalád is. A River széria, egy masszív, ellenálló úszós variáns, mely a gyártás során alkalmazott modern technológiának és a stramm IM6-os anyagnak köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli.

A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé. Ezen faktor a River szériánál is kiemelt volt, melynek hála, megállja a helyét az erősebb folyóvízi halakkal szemben is. Ezen erőhöz viszont, letisztult külső elemek és kellően vékony kivitel társul, mely alapkövetelmény minden modern horgászbot létrehozásánál.

A szérián, a tartalékokat garantáló karbon mellett, egy X-szövést is kapott minden elem, így egy maximálisan erős, mégis rugalmas úszós pálca jött létre, megfelelve a keményebb körülményeknek és igénybevételnek. Stabil tartást garantáló békazáras orsótartója és a spiccen elhelyezett 2 darab csúszógyűrű garantálja a módszerhez való tökéletes használati faktorokat.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott széria, kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, tökéletes választás a folyóvízi úsztatással ismerkedők számára is.

MárkaKamasakiKategóriákBolognai bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozkárász, keszeg, pontyTechnikaBolognaiTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsatos
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok