Kamasaki Rubin Bolo bolognai botKamasaki Rubin Bolo bolognai bot

Kamasaki Rubin Bolo bolognai bot

8 490 Ft11 190 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Kamasaki Rubin szériája a spicc és bolognai botok tekintetében teljesen megújult! A Kamasaki Rubin Bolo ránézésre modern, letisztult és esztétikus! A sötét kék alap színre fehér feliratok kerültek ezüst és fekete minták kíséretében. A békazáras orsótartó is fekete színű cérnával lett felerősítve. Az orsótartó aljának a bot végétől mért távolsága 41 cm, így tökéletesen illik egy átlagos magasságú horgász alkarjához. Nem lóg túl rajta túlságosan, hogy akadályozná a használatot és nem is túl rövid, hogy kényelmetlen legyen kezelni. Vékony kivitele számokban mérve a következő: 18-20-23 mm a 4-5-6 méteres változatok legvastagabb átmérője!

5-20 grammos dobósúly tartománya már előre jelzi számunkra, hogy egy igazán finom érzékeny botról beszélünk. Kihúzva is megmarad ez az érzésünk! Igazán finom felszerelésekhez, tavaszi keszegezéshez, csatornára, vagy éppen amikor nagyon finoman kell vezetni az úszót.
Anyaga IM6-os carbon, ami amellett hogy nagyon könnyű elég strapabíróvá is teszi a botot, jobban ellenáll a külső behatásoknak, mint egy nagyobb tisztaságú carbon anyag.

Fentebb haladva a boton láthatjuk, hogy igazán strapabíró gyűrűsorral látták el, ami egyben könnyű és a szemnek is kellemes. SIC betétjei egészen biztosan nem fogják felsérteni még a legvékonyabb monofil zsinórokat sem!

Ajánlott zsinórvastagság a horgászbothoz:
Főzsinór: 0,14 0,20 mm
Előke: 0,12 0,18 mm

Ezek az átmérők biztosítják, hogy a bot tulajdonságait, karakterét a legjobban ki tudjuk használni, de nem azt jelenti, hogy így lehetetlen a horgászbotot eltörni! A megfelelő zsinórválasztás nem mentesít minket a körültekintő és szakszerű használattól! Tehát létfontosságú a legalább 3 méter nyélhosszú merítőszák használata, a botot nem tartjuk olyan szögben, hogy annak spicce túlságosan visszahajoljon.

Ha úgy ítéljük meg, hogy a horgon lévő halat ki szeretnénk röptetni, akkor nem húzzuk magunkhoz közel és emeljük ki, hanem még bent hozzuk a felszínre és amikor megnyugodott, akkor egy határozott emeléssel vegyük magunkhoz. Így a terhelés nagy részét akkor kapja a bot, amikor még nagy szöget zár be a spicc magával a bottal!
A spicctagon egy csúszógyűrű kapott helyet, ami az egyenletes terhelés elosztást szolgálja.
Aki egy könnyű, vékony, lágy bolognai botra vágyik, ne habozzon próbálja ki a Kamasaki Rubin Bolo-t!

MárkaKamasakiKategóriákBolognai bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozdomolykó, kárász, keszeg, pontyTechnikaBolognaiTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsatos
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950