Kamasaki Power Bolo bolognai botKamasaki Power Bolo bolognai bot

Kamasaki Power Bolo bolognai bot

7 190 Ft9 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.28. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Ahogy a neve is mutatja a Kamasaki Power Bolo az erősebb bolognai botok kategóriájába tartozik! Ha még jobban pontosítani szeretnénk, akkor meg kell néznünk a megadott dobósúly tartományt, ami 5-35 g, és egyből láthatjuk, hogy ez a spektrum igen széles. Tehát a horgászbot nem csak erős, hanem lágy is egyben. Kisebb úszókat is gond nélkül dobhatunk vele és vezetésük sem okoz gondot!
Dizájnja igazán esztétikus! A matt fekete alapra fényes ezüst és kék motívumok, illetve feliratok kerültek. A békazáras orsótartó is egy igazán esztétikus ezüst cérnával lett felerősítve! Az orsótartó aljának a bot végétől mért távolsága 41 cm, így tökéletesen illik egy átlagos magasságú horgász alkarjához. Nem lóg túl rajta túlságosan, hogy akadályozná a használatot és nem is túl rövid, hogy kényelmetlen legyen kezelni. Vékony kivitele számokban mérve a következő: 20-23-26 mm a 4-5-6 méteres változatok legvastagabb átmérője!

Anyaga IM6-os carbon, ami amellett hogy nagyon könnyű elég strapabíróvá is teszi a botot, jobban ellenáll a külső behatásoknak, mint egy nagyobb tisztaságú carbon anyag. Fentebb haladva a boton láthatjuk, hogy igazán strapabíró gyűrűsorral látták el, ami egyben könnyű és a szemnek is kellemes. SIC betétjei egészen biztosan nem fogják felsérteni még a legvékonyabb monofil zsinórokat sem!
Ajánlott zsinórvastagság a horgászbothoz: Főzsinór: 0,14 0,20 mm Előke: 0,12 0,18 mm

Ezek az átmérők biztosítják, hogy a bot tulajdonságait, karakterét a legjobban ki tudjuk használni, de nem azt jelenti, hogy így lehetetlen a horgászbotot eltörni! A megfelelő zsinórválasztás nem mentesít minket a körültekintő és szakszerű használattól! Tehát létfontosságú a legalább 3 méter nyélhosszú merítőszák használata, a botot nem tartjuk olyan szögben, hogy annak spicce túlságosan visszahajoljon. Ha úgy ítéljük meg, hogy a horgon lévő halat ki szeretnénk röptetni, akkor nem húzzuk magunkhoz közel és emeljük ki, hanem még bent hozzuk a felszínre és amikor megnyugodott, akkor egy határozott emeléssel vegyük magunkhoz. Így a terhelés nagy részét akkor kapja a bot, amikor még nagy szöget zár be a spicc magával a bottal!

Minden hosszúsági változatnál az első és a második tagon egy-egy csúszógyűrű kapott helyet, ami azt a célt szolgálja, hogy a zsinór jobban tudja követni a bottestet, ezáltal egyenletesebben oszlik el rajta a terhelés! Mindent összevetve a kezdő és már nem kezdő de még nem haladó bolognai botos horgászoknak nyújt alternatívát a Kamasaki Power Bolo, ami jól teljesít álló és folyóvízen egyaránt!

MárkaKamasakiKategóriákBolognai bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, domolykó, kárász, keszegTechnikaBolognaiTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsatos
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950