Delphin Zombie pergető botDelphin Zombie pergető bot

Delphin Zombie pergető bot

20 990 Ft22 190 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.25. (csütörtök)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Delphin Zombie botot kifejezetten a döglött- és élő csalihallal történő ragadozóhalas horgászat szerelmeseinek tervezték.

A bot kiváló minőségű 24T karbon bottestre épül, amely elegendő gyorsaságot és erőt biztosít a botnak ahhoz, hogy még a legkeményebb halakkal is megbirkózzon. A vékony bottest kis súlyával kombinálva kényelmes kezelhetőséget nyújt az egésznapos horgászat során, miközben elég erős ahhoz, hogy könnyen kezelje a trófea méretű halakat is.

Gyors akciója ellenére ez a bot kiváló parabola görbével rendelkezik, ami különösen hasznos a gyors és agresszív rávágások lereagálásához. A bot első tagja, a nyéltől az összeillesztési pontig, PowerWrap technológiát is kapott, amely egy extra réteg szénszál borítást jelent, és jelentősen növeli a bot erejét és túlterheléssel szembeni ellenálló képességét, ami egyszerre biztosítja a hosszabb élettartamot és csökkenti a mechanikai sérülésekre való hajlamot.

A bot kiváló minőségű SiC gyűrűkkel van felszerelve, és #30-as méretű spiccgyűrűt kapott a zsinór összegabalyodásának megakadályozása érdekében. A gyűrűket szándékosan nagyobb belső átmérővel tervezték, hogy megakadályozzák a gyors befagyást, mivel a ragadozószezon általában a téli hónapokban tetőzik. Ezenkívül a gyűrűk nagyon tartósak, így nem kell attól tartani, hogy a zsinór vagy a bot megsérül. A teljes EVA nyél kényelmes tapintású, ami különösen hidegebb napokon nagy előny, ráadásul három bevágással rendelkezik, hogy biztosan helyezhesse a botot a bottartóba és könnyen rögzíthesse botpánttal.

Mivel megfelelő dobási távolságot lehet elérni a bottal, így semmi sem fog Ön és a víz mélyén leselkedő ragadozók közé állni.

MárkaDelphinKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozharcsaTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok