Delphin Murena Power pergető botDelphin Murena Power pergető bot

Delphin Murena Power pergető bot

16 990 Ft21 590 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.07. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A sikeres MURENA botszéria után egy speciális kiadást készítettünk, amelyet megerősítettünk és továbbfejlesztettünk, hogy létrehozzuk a MURENA POWER nevű új generációt. A hihetetlenül vékony, maximum 125 g dobósúllyal rendelkező bot ideális választás a ragadozóhalak horgászatának legnagyobb kihívásaihoz.

Az öntött EVA habból készült, piros és fekete színű nyél nehéz műcsalis pergetéshez készült. Ennek a nyélkialakításnak és az alkalmazott bottestnek köszönhetően a horgász kellő erővel dőlhet bele a botba dobáskor és a halakkal folytatott küzdelmek során egyaránt, ezzel magasabb szintre emelve horgászatát. A matt fekete bottest teljes hosszában keresztszövéssel van megerősítve, így még gyorsabb, még nagyobb erőt képes kifejteni az akasztások során, és még ellenállóbb a sérülésekkel szemben.

Ha a tökéletes horgásztársat kerested, aki mindig a melletted áll majd, ha a nagy ragadozókat veszed célkeresztbe, akkor ez az! A bot, ami nem fél semmitől! MURENA POWER!

Csónakos horgászathoz két változatot ajánlunk, a 210cm-es és a 240cm-es, míg a parti horgászathoz a 270cm-es és 300cm-es bot a megfelelő.

MárkaDelphinKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozharcsaTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok