Delphin Exploza Hard pergető botDelphin Exploza Hard pergető bot

Delphin Exploza Hard pergető bot

14 990 Ft18 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.07. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Gyors, megbízható és erős. Ezek az EXPLOZA HARD botok alapvető jellemzői. Az olyan legendás szériák után, mint az ETNA és a MAGMA, úgy döntöttünk, hogy a népszerű bordó vörös dizájnt bevezetjük a pergetőbotoknál is.

A bot minőségi, SiC betétes gyűrűkkel van felszerelve, amelyek tökéletesen vezetik a főzsinórt és megakadályozzák annak sérülését a hosszú távú használat során. Úgy lettek megtervezve, hogy hosszabb dobásokat lehessen elérni segítségükkel. Az ergonomikusan kialakított orsótartó jól kiegészíti a bot elegáns megjelenését és rendkívül kényelmes is, így kiválóan alkalmas egész napos horgászatokhoz. A nyél zsugorhabbal van bevonva, így nagyon kellemes tapintású.

Az elegánsan vékony bottesten precíz kötések futnak végig, amelyek erősebbé teszik a botot és egyben kiegészítik annak egyedi megjelenését, ami egy újabb ok, amiért érdemes ezt a botot hozzáadni a kollekciónkhoz.

Csónakos horgászathoz két változatot javaslunk, 210 cm és 240 cm hosszban, parti horgászathoz pedig a 270 cm és 300 cm hosszú botok jelentik a megfelelő megoldást.

MárkaDelphinKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozharcsaTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok