Delphin Euréka pergető botDelphin Euréka pergető bot

Delphin Euréka pergető bot

45 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.07. (kedd)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A horgászok körében töretlen népszerűségének és kedveltségének köszönhetően a UnitY széria új taggal bővül az ultrakönnyű pergetés területén. Az EURÉKA bot domináns tulajdonsága és egyben legnagyobb előnye a kiváló minőségű japán TORAY blank, amelyet kis súlya és kiváló akciója jellemez. A bot akciója ideálissá teszi kanalakkal, crankbait-ekkel vagy körforgókkal való horgászathoz, de remekül használható plasztikcsalis pergetéshez is. A spicc érzékenysége lehetővé teszi, hogy vizeink ravasz ragadozóinak legóvatosabb kapásait is észlelje.

Az egytalpú, kerámiabetétes Seaguide gyűrűk minimalizálják a súrlódást, és rendkívül sima és pontos dobásokat tesznek lehetővé. Ugyanakkor kis súlyuk miatt nem nehezítik el a botot. Az ergonomikus orsótartót a maximális kényelemre tervezték, és tökéletes kontrolt ad a horgász kezébe a műcsali bevontatása során. A stílusos karbon nyél eredetiséget kölcsönöz a botnak, miközben hozzájárul a súlycsökkentéshez is. Kis súlya mellett karbantartása is egyszerű, főleg, ha tisztításról van szó. Egyszerűen törölje le, és minden szennyeződés eltűnik a nyélről.

A horgász szeme biztosan megakad az ízléses dizájnon. A fényes fekete blank az arany színű gyűrűkkel és a lila kötésekkel kellemes kontrasztot teremt. A részletekre való odafigyelést tovább fokozzák az orsótartó arany elemei, a logó a fehér háttéren, valamint a fém botvég, amely a kopást hivatott meggátolni, ha például a botot a talajra helyezik.

MárkaDelphinKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozpisztráng, sügér, domolykóTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok