Delphin reaCtion pergető botDelphin reaCtion pergető bot

Delphin reaCtion pergető bot

11 190 Ft12 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.07.31. (szerda)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Ellenállhatatlanul vékony blank, nagyon könnyű, kombinált fényes dizájn matt elemekkel. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően soha nem hagyja ki a reaCtion botot, amely tökéletesen kiegészíti a Delphin UL pergetőbotok családját.

A Delphin reaCtion bot neve tökéletesen leírja a bot tulajdonságait. A csalival való teljes érintkezés garantálja, hogy egyetlen kapást sem fog kihagyni. A 24T karbonra épül bot, amelyre jellemző a kis súly és a rezgések azonnali átvitele a blank teljes hosszán. A bot úgy van megépítve, hogy teljes parabolikus akciója legyen. Ez ilyen akciójú UL pergető botok lehetővé teszik a legvékonyabb damilok és fonott zsinórok használatát. Kapás során a zsinórra gyakorolt hatás így nem azonnal, hanem fokozatosan hat pontosan az ellenkezője, mint a spicc reakciójú botoknál. Ugyanakkor a bot akciója lehetővé teszi a pontosabb dobást, amely az ultralight csalik használatánál szükséges. A nyél rövidített, hogy szűk helyeken is kényelmes dobást tegyen lehetővé. A blank érzékenységét egy ragasztott karbon spicc növeli, melynek érzékenységét elsősorban kis méretű gumicsalikkal, mikro jiggel való horgászatkor fogod kihasználni.

A Delphin reaCtion bot egy teljesen parabolikus, ultrakönnyű és rendkívül érzékeny bot. Ideális választás az UL pergetéshez.

MárkaDelphinKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozdomolykó, pisztráng, sügérTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950