Wizard Pink Spint elsőfékes orsóWizard Pink Spint elsőfékes orsó

Wizard Pink Spint elsőfékes orsó

Original price was: 11 590 Ft.Current price is: 10 890 Ft.

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.20. (csütörtök)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Wizard kedvelt pergető márka termékei már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most egy teljesen új csajos széria, a Wizard Pink!

Egy rózsaszín horgászorsó messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet. Valljuk be, a legtöbb esetben ez üdítőleg hat a férfi horgász társadalomra. De a kinézet mellett nézzük a termék specifikációit. Az orsó kivitele maximálisan teljesíti minden női horgász elvárását, mely az igazán feltűnő, de csajosan vagány, élénk Pink grafit házban teljesedik ki. Az alap ház mellett, a fék beállító és a hajtókarban is találhatóak vagány csajos rózsaszín elemek, hogy elnyerje mindenki tetszétést.

A tetszetős küllem mellett, a pergetés követelményeit is természetesen maximálisan teljesíti, melyben 5+1 csapágy és egy kellően precíz, finom fékrendszer segíti. Áttétele 5,2:1, hajtókarja természetesen fém, mely végén egy kényelmes hajtókar kapott helyt.

A Wizard Pink széria a hölgyek számára az egyik legjobban ajánlott opció, ha pergetésről van szó. Az orsóhoz passzoló színben kapható bot és zsinór is, hasonló Pink dizájnnal, a horgász felszerelések teljessége érdekében. Ajándéknak is tökéletes termék.

MárkaWizardKategóriákElsőfékes orsó, Orsó, Pergető orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőSzínrózsaszínMilyen halhozsügér, balin, süllő, csukaTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékDob anyagaalumíniumÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók