Wizard Delta Spin elsőfékes orsóWizard Delta Spin elsőfékes orsó

Wizard Delta Spin elsőfékes orsó

9 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Wizard kedvelt pergető márka termékei már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most egy új kiegészítő, a Delta Spin.

A Delta Spin kiváló minőséget képvisel kategóriájában. Már külseje is azt sugallja, hogy egy megbízható, masszív orsót tartunk kezünkben, ezt az erős grafit anyagnak köszönheti. A könnyed futásról 7+1 darab csapágy gondoskodik, ebből egy, a mai kornak megfelelő tűgörgős. Emellett értékét növeli a letapadás mentes fékrendszer is.

Extra méretű és kialakítású EVA fogantyúja jól fog jönni, ha egy jobb ragadozóval akadunk össze és téli horgászatokon is kellemes fogást ad. 4000-es méretének és súlyának köszönhetően, a medium és akár heavy pergetőpálcák és nagyobb csalikkal fog jó párost alkotni, a balin, csuka és akár kisebb harcsák pergetése során. A pergetés avatott képviselői bátran választhatják ezt a típust, minősége nem fog csalódást okozni nekik sem.

MárkaWizardKategóriákElsőfékes orsó, Orsó, Pergető orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőSzínfeketeMilyen halhozsüllő, csuka, balin, domolykóTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékesDob anyagaalumíniumÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók