Wizard Omega Spin elsőfékes orsóWizard Omega Spin elsőfékes orsó

Wizard Omega Spin elsőfékes orsó

11 190 Ft11 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A pergető orsók tárháza szinte végtelen, azonban kevés az olyan közülük, amely kiváló áron kínál megbízható minőséget.

Ezt a Wizard Omega szériájú elsőfékes orsót a pergető horgászok figyelmébe ajánljuk, a tökéletes súlya és féke miatt, mely 10 kilós fékerejével a legvehemensebb ragadozókkal szemben is helyt fog állni.

Az orsót 5+1 csapággyal láttuk el, ami tökéletes futást és tartósságot kölcsönöz neki. Az orsóház anyaga grafit, ezzel is csökkentve a súlyát, hogy tökéletes párost alkosson a pergetőbotokkal. A házat esztétikus és egyedi festés borítja, mely tartóssá és látványossá teszi a szerkezetet.

Az orsók mérete és súlya ideális, hogy fáradtság nélkül használhassa a horgász, akár egész napos pergetésen át! Méretszortimentje miatt, a light és medium pergető botokhoz is tökéletesen alkalmas széria, ami a süllő, csuka, balin és akár a kisebb harcsák megfogásához is jó választást garantál.

MárkaWizardKategóriákElsőfékes orsó, Orsó, Pergető orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozsügér, balin, domolykó, süllő, csukaTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékesDob anyagaalumíniumÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók