Wizard Edge elsőfékes orsóWizard Edge elsőfékes orsó

Wizard Edge elsőfékes orsó

21 990 Ft23 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Wizard kedvelt pergető márka termékei már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most egy új fokozatot képviselve, a Wizard pergető botokhoz is tökéletesen passzoló Edge orsó, 3 méretben.

A japán tervezés eredményeként rendkívül precíz, megbízható és strapabíró orsók születtek, melyek minden körülmények között megállják a helyüket! Az orsók minden mérete egy rendkívül könnyű, extra masszív grafit testet kapott, emellett plusz könnyített alumínium dobbal lettek szerelve. A külsejük rendkvül letisztult, mely a bronz és arany színű dobbal válik teljesen egyedivé.

A sikeres fárasztásokat a precíz, letapadásmentes első mikrofék segíti, a könnyed futást pedig a 4+1 csapágy garantálja. Az esztergált alumínium dob mellett, a hajtókar is természetesen fém, a markolat és fogantyú pedig rendkívül kényelmes fogást biztosít, több száz dobás után is, ami egy pergető orsónál elsőrangú tényező. A 2000-es méret a rendkívül vékony fonott zsinóros horgászathoz is tökéletes választás, még a nagyobb méretekkel a vastagabb fonottakhoz is alternatívát ad, ha nagyobb ragadozók a célpontok.

Kezdő és tapasztalt pergetőhorgászoknak is ajánlott kivitel, ha számít a felszerelés élettartama és igényessége.

MárkaWizardKategóriákElsőfékes orsó, Harcsázó orsó, Orsó, Pergető orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozsüllő, harcsa, csuka, sügér, balin, domolykóTechnikaPergető, HarcsázóTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékesDob anyagaalumíniumÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók