Wizard MXT elsőfékes orsóWizard MXT elsőfékes orsó

Wizard MXT elsőfékes orsó

22 590 Ft25 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.22. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Wizard kedvelt pergető márka termékei már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most egy új kiegészítő, a Wizard MXT orsó, 2 méretben.

Az MXT orsó megalkotása során az alábbi szempontok voltak az irányadóak:

- Megfelelően könnyű, ám mégis masszív orsó, ami precizitása miatt megfelel Light pergetésre is, de kellően masszív ahhoz, hogy keményebb szituációkban is megállja a helyét.
- Hosszú élettartam! Ezt a megfelelő minőségű anyagok elérésével lehetett egyedül létrehozni.
- Masszív ház, erős rotor, a hajtókar illesztése kotyogás mentes.
- Erős CNC hajtókar és jó fogású, bevonatos fogantyú.
- Kellően vastag felkapókar.
- Kivételesen megbízható fék, mely tökéletesen adagolja a zsinórt.

A csapágyak számának és megfelelő elosztásának köszönhetjük, hogy az orsó futása maximálisan sima és zökkenőmentes. Az orsó külseje is azt sugallja, hogy egy megbízható, hosszú élettartammal bíró kiegészítőt tartunk kezünkben, mely a Wizard és egyéb pergető botokhoz is kiváló választást ígér, legyen szó könnyedebb, Light pergetésről vagy a 4000-es modell esetében, akár harcsapergetésről is.

MárkaWizardKategóriákElsőfékes orsó, Orsó, Pergető orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőSzínfekete, zöldMilyen halhozcsuka, sügér, balin, süllőTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékDob anyagaalumíniumÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók