Ryobi Micro Power pergető botRyobi Micro Power pergető bot

Ryobi Micro Power pergető bot

35 990 Ft37 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.07.30. (kedd)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Ryobi Micro Power pergető bot
Igazán prémium kivitelű japán belpiacos Ryobi pergető botokkal bővítettük szortimentünket, amelyek között a Micro PRO modell igazán a csúcskategóriát képviseli.

A japán karbon blank ezen a modellen érzékeny, nagyobb csillapítással rendelkezik, mégis maximalizáltan érzékeny blankot kapunk a Micro Pro modellek által, melynek méretsorában a csónakos és parti pergetők is válogathatnak.
Brutálisan érzékeny blankja a legkisebb kapást is tökéletesen közvetíti, viszont a lágyabb karaktere miatt, az UL horgászok számára tökéletes választás, kisebb csalikhoz, plasztikokhoz és wobblerekhez, főként puhább szájú halak pergetéséhez, mint a jász és domolykó!
Specifikációk:
- Teljes FUJI japán gyűrűsor
- Magas érzékenységű blank
- Japán 40T Toray karbon alapanyag
- Rendkívül elegáns dizájn
- FUJI japán orsótartó
- Esztétikus felülről tekerős orsórögzítés, kényelmes fogással
- Jól keményedő blank, a legapróbb csaliknál is

MárkaRyobiKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozdomolykóTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950