Ryobi Tiny Lure Pro pergető botRyobi Tiny Lure Pro pergető bot

Ryobi Tiny Lure Pro pergető bot

14 790 Ft15 790 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Ryobi Tiny Lure PRO pergető bot
Igazán prémium kivitelű japán belpiacos Ryobi pergető botokkal bővítettük szortimentünket, amelyek között a finom, "kis-vizes", akár patak pergetők is megtalálják a számításaikat.
A japán karbon blank ezen a Tiny Lure PRO modellen érzékeny, nagyobb csillapítással rendelkezik, mégis maximalizáltan érzékeny blankot kapunk, melynek méretsorában a csónakos és parti pergetők is válogathatnak.

A Tiny Lure PRO egyedisége a spiccében relik, mely tömör karbonból készült. a legkisebb kapást is tökéletesen közvetíti, viszont a lágyabb karaktere miatt, az UL horgászok számára tökéletes választás, kisebb csalikhoz, plasztikokhoz és wobblerekhez, főként puhább szájú halak pergetéséhez, mint a jász és domolykó!
Sügérezni is kiváló opció!
Specifikációk:
- Magas érzékenységű blank, tömör karbon spicc
- Rendkívül elegáns dizájn
- Esztétikus orsórögzítés, kényelmes fogással
- Jól keményedő blank, a legapróbb csaliknál is

MárkaRyobiKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozsüllő, csukaTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950