Ryobi Num One Violet Fuji pergető botRyobi Num One Violet Fuji pergető bot

Ryobi Num One Violet Fuji pergető bot

16 690 Ft17 690 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.07.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Ryobi Num One Violet FUJI pergető bot
Igazán prémium kivitelű japán belpiacos Ryobi pergető botokkal bővítettük szortimentünket, amelyek között a NUM ONE modell a felső-közép kategóriát képviseli.
A japán karbon blank ezen a modellen többféle karakterisztikával és érzékenységgel elérhető, a könnyedebb, finomabb pálcát kedvelő Light modellen át, a keményebb, süllős-csukás Medium pálcákig.
A karakterek mellett, mégis maximalizáltan érzékeny blankot kapunk a különböző modellek által, melynek méretsorában a csónakos és parti pergetők is válogathatnak.

A NUM ONE modelleknél érdemes a külcsínyre is kitérni, mivel kézbevétel után egyből feltűnik, hogy nem egy hétköznapi botot vehetünk kezünkbe, a széria minden porcikájában egyedi és maximalizáltan összeillő elemekből áll, kezdve az egyedi blank színtől, a gyönyörű felülről csavarós orsótartón át, a japán FUJI gyűrűsorig.
Széleskörben elérhető méretsora miatt, érdemes a célhalakhoz illő legpontosabb dobósúlyt választani, a legélvezetesebb fárasztások végett.
Specifikációk:
- Teljes FUJI japán gyűrűsor
- Magas érzékenységű blank
- Rendkívül elegáns dizájn
- Esztétikus felülről tekerős orsórögzítés, kényelmes fogással
- Jól keményedő blank

MárkaRyobiKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozcsuka, süllőTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950