Kamasaki Viking spicc botKamasaki Viking spicc bot

Kamasaki Viking spicc bot

1 490 Ft3 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.07.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Kamasaki Viking Spiccbot
A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a úszós horgászatokhoz tökéletesen alkalmas spiccbot is.
A VIKING egy nagy népszerűségnek örvendő spiccbot, mely a gyártás során alkalmazott, modern kompozit technológiának köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli. Tökéletes parti kövezésen, ahol az éles tárgyak könnyen kárt tehetnek az ütődésre érzékenyebb karbon anyagokban.
A széles méretválasztékból, minden horgász igénye szerint kiválaszthatja a számára optimális, garantáltan kiváló ár-érték aránnyal rendelkező Viking botot. A rövidebb változatok ideálisak csalihal fogására vagy a partközeli keszegnépség üldözőbe vételére, gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

A hosszabb változatokkal eredményesek lehetünk akár folyóvízen is, paducokat, jászokat kergetve vagy éppen egy mélyebb bányatavon, ahol a begumizott bottal a pontyok ellen vehetjük fel a harcot. Ebben az esetben válasszunk legalább egy 2 grammos úszót, hogy a bedobás és a szerelék helyben tartása ne legyen nehézség a horgászat során.
Ideális választás kezdő horgászoknak, akik nem akarnak egy kisebb vagyont költeni azért, hogy belekóstolhassanak a spiccbotozás szépségeibe.

MárkaKamasakiKategóriákHorgászbot, Keszegező bot, Spicc botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkompozitMilyen halhozkárász, keszegTechnikaSpiccTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőNyélborításnincsOrsótartó típusnincs
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950