Kamasaki Power Pole spicc botKamasaki Power Pole spicc bot

Kamasaki Power Pole spicc bot

6 390 Ft8 190 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.07.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Kamasaki Power Pole spiccbot
Az új, 2024-es spiccbot családunk egyik legerősebb és legstrapabíróbb tagja! De ezt ne úgy képzeljük el, hogy egy vastag és nehéz horgászbotot kell a kezünkbe fogni, hanem egy igenis kecses, dizájnos és kiváló anyagú terméket.
Ezt az állítást szemléltetik a következő adatok: a 4-5-6 méteres hosszúságok nyéltagon mért legvastagabb átmérője 20-23-26 mm!!! Régebbi típusoknál és más a piacon megtalálható márkáknál 26 mm már az 5 méteresnél is jó adatnak számít, nemhogy a hatosnál. A bot anyaga IM6-os carbon, ami egy kevésbé tiszta carbon anyagot sejtet, de hátránya mellett rengeteg előnnyel is rendelkezik.

Kevésbé sérülékeny! Ez azt jelenti, ha véletlen a szállítás, vagy a használat során odaütődik valahová, nem tud olyan könnyen megsérülni a az anyag szerkezet, mikrorepedések is nehezebben keletkeznek rajta. Nagyon terhelhető! Lehet hogy a kapásokra nem úgy tudunk reagálni, mint egy IM10-es vagy éppen 12-es pecabottal, de a fárasztás során mindig biztonságban érezhetjük magunkat, észszerű használat mellett nagyon sokat elbír ez a horgászbot. Alul esztétikus csavaros végdugó zárja le a bottestet.
Cső spicce miatt alkalmas gumizásra, de ebben az esetben vásároljunk hozzá egy másik spiccet, amit szétvágunk, hiszen az eredeti spiccen gyárilag szerelt műanyag gyorskapocs található.
Gumizás esetén 1,4 mm körüli tömör gumi használata javasolt, 0,14/0,16 mm-es monofil előke használat mellett! Gumizás nélkül hasonló zsinórvastagságokat ajánlunk, 0,12-0,16 mm átmérőben! Ezekkel a zsinórokkal már egész termetes halakat is meg tudunk fogni.
Úszóválasztás tekintetében inkább válasszunk picit nagyobb úszókat, hogy még szélben is biztonságosan tudjuk elvezetni, vagy éppen megtartani a kívánt helyen!
Ha a Kamasaki Pole mellett döntünk egy ár érték arányban kiváló felszerelés tulajdonosai lehetünk, ami jól tolerálja az esetleges hibáinkat is!

MárkaKamasakiKategóriákHorgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Spicc botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozkárász, keszeg, pontyTechnikaSpiccTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőNyélborításnincsOrsótartó típusnincs
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950