Kamasaki Rubin Pole spicc botKamasaki Rubin Pole spicc bot

Kamasaki Rubin Pole spicc bot

6 790 Ft8 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Kamasaki Rubin spiccbot
Az Energofish termékeit ismerők és kedvelők már megszokhatták, hogy a Rubin széria termékei feltűnő vörös színben kerülnek a horgászboltok kirakataiba, de a Kamasaki Rubin Pole tekintetében megtört ez a tendencia!

Elegáns kék színezete, fehér feliratokkal és magának a botnak matt külsejével mindenért kárpótol! Tulajdonságai tekintetében hasonlókat tudunk elmondani, mint a Kamasaki Pole esetében, de mivel egy sokkal vékonyabb horgászbotról beszélünk ezáltal használata pontosabb horgászatot eredményez. A 4-5-6 méteres változatok átmérői 18-20-23 mm!
Anyag szintén IM6-os carbon, ami őrzi a kevésbé sérülékeny mivoltát a pecabotnak, de kialakítása miatt már a kapásokra sokkal jobban tudunk reagálni, és az úszót is jobban tudjuk vezetni! Teherbírása is közel hasonló, mint az említett másik spiccbotnak. Alul esztétikus csavaros végdugó zárja le a bottestet.
Cső spicce miatt alkalmas gumizásra, de ebben az esetben vásároljunk hozzá egy másik spiccet, amit szétvágunk, hiszen az eredeti spiccen gyárilag szerelt műanyag gyorskapocs található.
Gumizás esetén 1,4 mm körüli tömör gumi használata javasolt, 0,12/0,16 mm-es monofil előke használat mellett! Gumizás nélkül hasonló zsinórvastagságokat ajánlunk, 0,12-0,16 mm átmérőben! Ezekkel a zsinórokkal már egész termetes halakat is meg tudunk fogni.
Úszóválasztás tekintetében inkább válasszunk picit nagyobb úszókat, hogy még szélben is biztonságosan tudjuk elvezetni, vagy éppen megtartani a kívánt helyen!
Pláne szélben ajánljuk inkább ezt a horgászbotot, hiszen egy botnak minél kisebb az átmérője a szél annál kevésbé tud belekapni és a horgászat is könnyebb ezáltal, tehát több halat is tudunk fogni. Összefoglalva egy strapabíró, de karcsú, modern horgászbotot vásárolhatunk meg nagyon kedvező áron, ezt tudja a Kamasaki Rubin Pole!

MárkaKamasakiKategóriákHorgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Spicc botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, kárász, keszegTechnikaSpiccTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőNyélborításnincsOrsótartó típusnincs
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950