Energoteam Viking Bolo bolognai botEnergoteam Viking Bolo bolognai bot

Energoteam Viking Bolo bolognai bot

2 990 Ft5 290 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.03. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Kiváló választás kezdő úszós horgászok számára az ET Viking Bolo, legyen szó folyóvízi, vagy állóvízen történő úsztatásról.

A Composit anyagokhoz képest hatalmas előrelépés ennél a botnál az az IM6-os karbon, ami megfelelő könnyűséget és jobb kezelhetőséget ad a botnak. A kedvező árfekvésű, lágy bot népszerű a bolognai stílust próbáló horgászok körében, mivel jól tolerálja az apróbb sérüléseket és a fárasztás során fellépő esetleges tapasztalatlanságokat.

Ez a bot is könnyített SIC gyűrűket kapott a megfelelő súlyelosztás érdekében és egy érdesített nyéltagot, hogy minél könnyebben kezelhessük például a szákolás pillanatában, ahol többnyire egy kézzel fogjuk a felszerelésünket.

Tipp a használathoz:
Állóvízen használjunk merülő zsinórt, hogy a szél és a felszíni áramlások ne zavarják az úszó helyben tartását.
Folyóvízen pont az ellenkezőjére törekedjünk! A zsinórnak a víz felszínén kell lennie a maximális kontroll miatt.

MárkaEnergoteamKategóriákBolognai bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozdomolykó, kárász, keszeg, pontyTechnikaBolognaiTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsatos
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok