Energoteam Rubin River Bolo bolognai botEnergoteam Rubin River Bolo bolognai bot

Energoteam Rubin River Bolo bolognai bot

6 670 Ft13 330 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.03. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Az IM 8-as carbon anyagból készült Rubin Bolo horgászbot a folyóvízi alkalmazás mellett tökéletesen alkalmas állóvízi használatra is. A felhasznált anyagnak köszönhetően egy könnyű, ám mégis erős horgászbotot kapunk, ami a keszeghorgászattól a kisebb pontyokig, amurokig szinte minden hallal megbírkózik.

A minőségi SIC gyűrűknek köszönhetően akár 0,12 mm-es előkével is köthetjük előkénket és nem kell félnünk attól, hogy egy termetesebb hal fárasztása alatt kiszálkásodik, megsérül zsinórunk. A békazáras orsótartó megfelelő tartást biztosít, emellett elég könnyű ahhoz, hogy ne rontsa el botunk súlyelosztását.

Használjunk megfelelően nagy úszót, a meghorgászni kívánt távolsághoz, hogy a bedobás és a szerelék helyben tartása ne okozzon az átlagosnál nagyobb fejtörést. Kiváló választás kezdő és középhaladó horgászok számára. Egy percíz fékrendszerű orsóval kombinálva hosszú éveken keresztül kedvezően használhatjuk.

MárkaEnergoteamKategóriákBolognai bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozkeszeg, ponty, domolykó, kárászTechnikaBolognaiTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsatos
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok