Energoteam Riverado River Bolo bolognai botEnergoteam Riverado River Bolo bolognai bot

Energoteam Riverado River Bolo bolognai bot

5 810 Ft12 680 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.07. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt!

IM8-as karbon bolognai, mely optimális választás könnyű keszeges horgászathoz. Lágysága lehetővé teszi, hogy akár a legvékonyabb előkékkel horgásszunk, finom spicce nem tépi el a szereléket.

Említést érdemel a bot gyorsasága! A kapást követően egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk és a horgászbotunk mikor tud akasztani a halnak. Minél gyorsabb a horgászbotunk, annál korábbi az akasztás, annál több kapást tudunk halra váltani.

A bot nagyméretű gyűrűsorral szerelt, a zsinór és az ütközők is könnyen csúsznak át rajta. A békazáras orsótartóval szerelt bot rendkívül stabilan tartja a hozzá illő kisebb méretű orsókat. Kedvező ára miatt, sokak számára elérhető választássá teszik, ha egy kiváló úszós bot beszerzése a cél.

MárkaEnergoteamKategóriákBolognai bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozdomolykó, kárász, keszeg, pontyTechnikaBolognaiTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsatos
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok