Carp Expert Supreme Bolo bolognai botCarp Expert Supreme Bolo bolognai bot

Carp Expert Supreme Bolo bolognai bot

9 890 Ft15 290 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Ahogy a neve is mutatja, minőségi kivitel és kiváló technikai paraméterek jellemzik a Carp Expert Supreme Bolo-t!

Anyaga IM8-carbon, ami miatt egy nagyon feszes, gerinces botot tarthatunk a kezünkben. Ezen tulajdonságai miatt a kapásokra gyorsan és határozottan tudunk majd reagálni, így kifejezetten ajánljuk folyóvízi horgászatra! Itt a halak gyorsan, támadás szerűen táplálkoznak, hiszen az előttük elsodródó táplálék felvételére nem sok idejük áll rendelkezésre. Közülük is kiemelkedik a paduc táplálkozása és kapása, amire nem tudunk időben reagálni, ha nincs egy olyan jó felszerelésünk, mint a Carp Expert Supreme Bolo!
Dobósúlya 8-20g, így inkább a kisebb úszók használata ajánlott!

Ránézésre egy határozott sötét karaktere van a botnak, fekete alapszínnel, amit ezüst és fehér feliratok, vörös színű minták díszítenek!
Az orsótartó aljának a bot végétől mért távolsága 41 cm, így tökéletesen illik egy átlagos magasságú horgász alkarjához. Nem lóg túl rajta túlságosan, hogy akadályozná a használatot és nem is túl rövid, hogy kényelmetlen legyen kezelni. Vékony kivitele számokban mérve a következő: 18-20-23 mm a 4-5-6 méteres változatok legvastagabb átmérője!
Fentebb haladva a boton láthatjuk, hogy igazán strapabíró gyűrűsorral látták el, ami speciális kialakításának köszönhetően megakadályozza zsinór rácsavarodását! Egyben könnyű és a szemnek is kellemes. SIC betétjei egészen biztosan nem fogják felsérteni még a legvékonyabb monofil zsinórokat sem!

Ajánlott zsinórvastagság a horgászbothoz:
Főzsinór: 0,14 0,18 mm
Előke: 0,12 0,16 mm
Ezek az átmérők biztosítják, hogy a bot tulajdonságait, karakterét a legjobban ki tudjuk használni, de nem azt jelenti, hogy így lehetetlen a horgászbotot eltörni! A megfelelő zsinórválasztás nem mentesít minket a körültekintő és szakszerű használattól! Tehát létfontosságú a legalább 3 méter nyélhosszú merítőszák használata, a botot nem tartjuk olyan szögben, hogy annak spicce túlságosan visszahajoljon. Ha úgy ítéljük meg, hogy a horgon lévő halat ki szeretnénk röptetni, akkor nem húzzuk magunkhoz közel és emeljük ki, hanem még bent hozzuk a felszínre és amikor megnyugodott, akkor egy határozott emeléssel vegyük magunkhoz. Így a terhelés nagy részét akkor kapja a bot, amikor még nagy szöget zár be a spicc magával a bottal!

A spicctagon egy csúszógyűrű kapott helyet, ami az egyenletes terhelés elosztást szolgálja.
Haladó horgászok részére is ajánljuk a Carp Expert Supreme Bolo-t, ami folyóvízi horgászatainkat fogja igazi élménnyé varázsolni!

MárkaCarp ExpertKategóriákBolognai bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, domolykó, kárász, keszegTechnikaBolognaiTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsatos
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950