Carp Expert Evolution Power Bolo bolognai bot – 6,00m 5-35gCarp Expert Evolution Power Bolo bolognai bot

Carp Expert Evolution Power Bolo bolognai bot – 6,00m 5-35g

11 190 Ft16 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.21. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Carp Expert Evolution Power Bolo egy magasabb minőségi szintet tár elénk! IM10-es anyagának köszönhetően egyszerre könnyű, feszes, gyors a bot és mégis nagyon erős!
Dobósúlya 5-35! Tehát egyaránt használhatjuk folyóvízen vagy állóvízen, illetve kisebb és nagyobb úszókkal! Terhelés alatt megmutatkozik a bot igazi karaktere és pillanatok alatt felőrli a halak erejét úgy, hogy közben végig mi irányítjuk a fárasztást.
Ha a nyéltagra tekintünk extrém dizájnja azonnal megfog! A fekete lakkozott carbon bottesten modern hálóban keverednek a vörös minták az ezüst és fehér feliratokkal!
A békazáras orsótartó is egy igazán esztétikus ezüst cérnával lett felerősítve!
Az orsótartó aljának a bot végétől mért távolsága 41 cm, így tökéletesen illik egy átlagos magasságú horgász alkarjához. Nem lóg túl rajta túlságosan, hogy akadályozná a használatot és nem is túl rövid, hogy kényelmetlen legyen kezelni. Vékony kivitele számokban mérve a következő: 18-20-22 mm a 4-5-6 méteres változatok legvastagabb átmérője!

Fentebb haladva a boton láthatjuk, hogy igazán strapabíró gyűrűsorral látták el, ami egyben könnyű és a szemnek is kellemes. SIC betétjei egészen biztosan nem fogják felsérteni még a legvékonyabb monofil zsinórokat sem!
Ajánlott zsinórvastagság a horgászbothoz:
Főzsinór: 0,14 0,22 mm
Előke: 0,12 0,20 mm
Ezek az átmérők biztosítják, hogy a bot tulajdonságait, karakterét a legjobban ki tudjuk használni, de nem azt jelenti, hogy így lehetetlen a horgászbotot eltörni! A megfelelő zsinórválasztás nem mentesít minket a körültekintő és szakszerű használattól! Tehát létfontosságú a legalább 3 méter nyélhosszú merítőszák használata, a botot nem tartjuk olyan szögben, hogy annak spicce túlságosan visszahajoljon. Ha úgy ítéljük meg, hogy a horgon lévő halat ki szeretnénk röptetni, akkor nem húzzuk magunkhoz közel és emeljük ki, hanem még bent hozzuk a felszínre és amikor megnyugodott, akkor egy határozott emeléssel vegyük magunkhoz. Így a terhelés nagy részét akkor kapja a bot, amikor még nagy szöget zár be a spicc magával a bottal!

A spicctagon egy csúszógyűrű kapott helyet, ami az egyenletes terhelés elosztást szolgálja.
Ezt a horgászbotot már haladó horgászok részére is ajánljuk, akik ki tudják használni kedvező tulajdonságait és precízen összeállított végszerelékükkel partra tudják segíteni a legóvatosabb folyóvízi halakat is!

MárkaCarp ExpertKategóriákBolognai bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszám11135-600EAN kód5999018213029Garancia1 évHosszúság127 cmSúly315 gAnyagkarbonMilyen halhozponty, domolykó, kárász, keszegTechnikaBolognaiTávdobónemBot hosszúság6,00 mDobósúly5-35gTagok száma6Gyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsatos
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950