Carp Expert Scobar Bolo bolognai botCarp Expert Scobar Bolo bolognai bot

Carp Expert Scobar Bolo bolognai bot

9 990 Ft15 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Az Energofish 2024-ben megújult bolognai botos szériáinak legfinomabb és legkisebb dobósúlyú tagja a Carp Expert Scobar Bolo!

Dobósúlya a 3-12 g!!!
A legfinomabb csalivezetéseket és óvatos bevágásokat teszi lehetővé!
Vizuálisan szemügyre véve megállapítható, hogy egy határozott karaktere van a botnak! Az elegáns bordó alapszínre ezüsttel, fehérrel és feketével kerültek fel a minták és a feliratok! Az orsótartó rögzítése fekete cérnával történt meg, amit egy ezüst csík díszít!

Az orsótartó aljának a bot végétől mért távolsága 41 cm, így tökéletesen illik egy átlagos magasságú horgász alkarjához. Nem lóg túl rajta túlságosan, hogy akadályozná a használatot és nem is túl rövid, hogy kényelmetlen legyen kezelni. Vékony kivitele számokban mérve a következő: 17-20-22 mm a 4-5-6 méteres változatok legvastagabb átmérője!
Ezzel extrém módon kiemelkedik az Energofish, de még bármelyik másik gyártó bolognai horgászbotjai közül is!

IM8 anyaga lehetővé tette, hogy vékony átmérő mellet egy fantasztikus botot tudjunk létrehozni!
Fentebb haladva a boton láthatjuk, hogy igazán strapabíró gyűrűsorral látták el, ami speciális kialakításának köszönhetően megakadályozza zsinór rácsavarodását! Egyben könnyű és a szemnek is kellemes. SIC betétjei egészen biztosan nem fogják felsérteni még a legvékonyabb monofil zsinórokat sem!

Ajánlott zsinórvastagság a horgászbothoz:
Főzsinór: 0,12 0,16 mm
Előke: 0,10 0,14 mm
Ezek az átmérők biztosítják, hogy a bot tulajdonságait, karakterét a legjobban ki tudjuk használni, de nem azt jelenti, hogy így lehetetlen a horgászbotot eltörni! A megfelelő zsinórválasztás nem mentesít minket a körültekintő és szakszerű használattól! Tehát létfontosságú a legalább 3 méter nyélhosszú merítőszák használata, a botot nem tartjuk olyan szögben, hogy annak spicce túlságosan visszahajoljon. Ha úgy ítéljük meg, hogy a horgon lévő halat ki szeretnénk röptetni, akkor nem húzzuk magunkhoz közel és emeljük ki, hanem még bent hozzuk a felszínre és amikor megnyugodott, akkor egy határozott emeléssel vegyük magunkhoz. Így a terhelés nagy részét akkor kapja a bot, amikor még nagy szöget zár be a spicc magával a bottal!

A spicctagon egy csúszógyűrű kapott helyet, ami az egyenletes terhelés elosztást szolgálja.
Tavaszi csatorna horgászatra, finom dévérezésre egy tavon, vagy éppen érzékeny folyóvízi úsztatásra egyaránt ajánljuk ezt a minden szempontból kiemelkedő Carp Expert Scobar Bolo-t!

MárkaCarp ExpertKategóriákBolognai bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, domolykó, kárász, keszegTechnikaBolognaiTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsatos
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950