Wizard Tele Skill pergető botWizard Tele Skill pergető bot

Wizard Tele Skill pergető bot

7 990 Ft10 290 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.07.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Wizard Tele Skill pergető bot
A Wizard rablóhalas szériában a Light - Medium pergetők részére ajánljuk az alábbi botcsaládot, mely kedvező árával és kompakt szállíthatóságával veszi fel a versenyt társaival szemben.
A Tele SKILL széria botjainak anyaga IM8-as karbon, mely kecses blankot és könnyed súlyt eredményez, nem veszítve a készség teherbírásából. Teleszkópos kivitelének köszönhetően, rendkívül könnyed szállíthatóság jellemzi, az 1,8 méteres változat, mindössze 53 cm összecsukott állapotban.

Nyaralás vagy bármilyen célú utazás alkalmával sem kell lemondani a horgászatról, illetve pergetés öröméről. Az Wizard Tele SKILL változatok bármilyen környezetben helyt állnak, kompakt méretezésüknek köszönhetően, a lehető legkisebb szállítási paraméterezéssel rendelkeznek.
A teleszkópos kialakítással rendelkező traveller pergető botok tökéletes társak utazás során.
Praktikussága mellett, SIC gyűrűsorral és egy igazán modern nyélrésszel van szerelve, hogy használat során, a kényelemről se kelljen lemondani.

MárkaWizardKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozsüllő, csukaTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950