Wizard Edge Spin pergető botWizard Edge Spin pergető bot

Wizard Edge Spin pergető bot

14 990 Ft17 690 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.02. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A pergetés és a pergetőhorgászok eszköztára mára rendkívül szerteágazó lett, ez igaz a botok terén is. A botokat karakter és halfaj szerint, specifikusan ki lehet választani, hogy az adott módszerhez legjobb pálcával tudjunk horgászni. A legújabb Edge Spin szériánk az igazán feszes, karakteres, gyors botokat kedvelő horgászoknak kedvez, legyen szó süllő vagy harcsahorgászatról.

Az Extra-Fast akció mellett, természetesen a külsőségekről is érdemes szót ejteni egy új pergető bot kapcsán, mely az Edge Spin esetében, igazán elüt a megszokottaktól és igazán modern köntösbe öltöztetett szériáról beszélhetünk. A blank jelen esetben IM12-es karbon felhasználásával készült, amelynek hála brutál feszes az összes tag.

215, 235 és 265 cm-es hosszban érhetőek el jelenleg, melynek hála a parti, akár távoli pecák is megoldhatóak a legnagyobb taggal, még a rövid, a csónakos pergetésekkor is praktikus társ lesz. Medium 12-36 g, Medium-Heavy 25-55 g és Heavy 45-95 grammos dobósúlyban érhetőek el jelenleg a botok. Egy egyedi felülről csavaros orsótartó került a botokra, ami maximálisan fix rögzítési pontot ad és emellett a karbon betétnek köszönhetően a külsőre is csak pozitívan hat. Emellett az orsó foglalata is egyedi kialakítású a széria minden tagján!

Szerencsére egy horogbeakasztó fül is került minden tagra, ami hasznos és alap kiegészítője a botoknak. Próbáljátok ki a legújabb Wizard Edge pergető botokat a következő süllős pergetéseitek alkalmával, jigezni egy igazán jó variáns a szortimentben!

MárkaWizardKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozbalin, domolykó, süllő, csukaTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok