Wizard Pink Braid 150m pergető fonott zsinórWizard Pink Braid 150m pergető fonott zsinór

Wizard Pink Braid 150m pergető fonott zsinór

3 590 Ft

Egységár: 24 Ft/m Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.09.20. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

A Wizard kedvelt pergető márka termékei már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most egy teljesen új csajos széria, a Wizard Pink!

Egy rózsaszín horgászbot messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet. Valljuk be, a legtöbb esetben ez üdítőleg hat a férfi horgász társadalomra. A bothoz a Pink szérián belül, orsó is elérhető, sőt, Pink zsinór is, hogy teljes legyen a szett! Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

A zsinór teljesen nyúlásmentes, így a pergetés mellett, a vékonyabb méretei feederes horgászatokhoz is alternatívát nyújtanak, a teljes kontakt miatt, minden víz alatti reakiót jelezni fog a rezgőspicc. Fluo pink kivitel, mely az éjjeli, rossz látási viszonyok közötti pergetés és horgászat plusz támpontja lehet, könnyedebb láthatósága miatt.

A Wizard Pink széria a hölgyek számára az egyik legjobban ajánlott opció, ha pergetésről van szó. A zsinórhoz passzoló színben kapható orsó, és bot is, hasonló Pink dizájnnal, a horgász felszerelések teljessége érdekében. Ajándéknak is tökéletes termék.

MárkaWizardKategóriákFonott zsinór, Szerelék, ZsinórCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínrózsaszínMilyen halhozsügér, balin, domolykó, süllő, csukaTechnikaPergetőGubancgátlós?variációnkként eltérőZsinór hosszvariációnkként eltérőZsinór vastagságvariációnkként eltérőSzakítószilárdságvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950