Wizard MXT8 Braid 150m fonott zsinórWizard MXT8 Braid 150m fonott zsinór

Wizard MXT8 Braid 150m fonott zsinór

7 390 Ft7 990 Ft

Egységár: 49 Ft/m - 53 Ft/m Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.25. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

A Wizard rablóhalas szortiment legújabb tagja, az elvárásokat felülmúlva, egy következő fokozatot képvisel termékeink között.

Az MXT8 Braid nevéből is már asszociálva, egy 8 szálas pergető fonott zsinór. A 8 szálas kivitel mellett, ami igazán egyedivé és újdonsággá teszi, az a gyártási eljárás ahogyan készült. Egy új technológiának köszönhetően a 8 szál egy egyedi fonattal került létrehozásra, ezáltal egy még simább és egyenletesebb keresztmetszetet előállítva.

Hogy mit nyerünk ezáltal? Még kisebb keresztmetszetű zsinórokkal horgászhatunk adott műcsalikkal, additíven nagyobb dobástávot elérve, természetesen a nyúlásmentesség miatt 100%-os kontakttal. A zsinór külső része Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így még kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

Széles méret-sprektrum, prémium minőség, a domolykózástól a keményebb harcsapergetésig garantáltan jó választást szolgáltat a legújabb MXT8!

MárkaWizardKategóriákFonott zsinór, Harcsázó szerelék, Szerelék, ZsinórCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínzöldMilyen halhozcsuka, harcsa, balin, domolykó, süllőTechnikaPergetőGubancgátlós?variációnkként eltérőZsinór hosszvariációnkként eltérőZsinór vastagságvariációnkként eltérőSzakítószilárdságvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950