Wizard MXT Spin pergető botWizard MXT Spin pergető bot

Wizard MXT Spin pergető bot

13 990 Ft17 790 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Wizard MXT Spin pergető bot
Modern megjelenése mellett könnyű kezelhetőségével hívja fel magára a figyelmet a Wizard MXT Spin!
Kézbe véve egy nagyon könnyű, viszonylag rövid nyélhosszal rendelkező horgászbotot csodálhatunk meg! Nyélhossza, tehát a bot vége és az orsótartó alja között távolság a 210-es változatoknál 23 cm, míg a 240-as változatoknál 26 cm.

Tökéletesen az alkarunkhoz simul, nem lóg túl, hogy akadályozna minket a dobások, vagy a fárasztások során!
A zsinórt kiváló minőségű SIC betétes gyűrűk vezetik meg, melyek kialakítása meggátolja a zsinór rácsavarodását és ezáltal csökkenti az ebből fakadó szakadások esélyét! A 210-es hosszúságú botokon egységesen 7db gyűrű található, míg a 240-es hosszúságokon egységesen 8db.
A többféle dobósúly tartományú változatok széles spektrumban felhasználhatóvá teszik a típust. Horgászhatunk velük partról, vagy akár csónakból, közepes vagy éppen nagy méretű csalikkal, álló vagy folyóvízen egyaránt.
Akciója igen feszes, gerinces, ami bevágások alkalmával jó szolgálatot tesz, de a spiccnek mégis van egy minimális rugalmassága, ami a pontos csalivezetésnél elengedhetetlen!
A felül szorítós orsótartó biztosan tartja az orsónkat, ergonomikus kivitele miatt fogása kényelmes.

MárkaWizardKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozcsuka, süllőTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950