Wizard Active Spin pergető botWizard Active Spin pergető bot

Wizard Active Spin pergető bot

7 190 Ft9 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.07.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Wizard Active Spin pergető bot
A könnyű, mégis strapabíró, IM 6-os carbon anyagból készült horgászbot alkalmas akár egész napos, aktív horgászathoz is. Gerincessége nagy segítségünkre van a csali vezetése és a bevágás hatékonyságának növelése szempontjából is.
Súlyelosztása tökéletes
Nem orrnehéz, a hozzá való kis 2000-4000 méretű orsóval teljesen egyensúlyban van, ha megfogjuk az orsótartó felett.

Gerinces
A műcsali eldobása és vezetése során, de még a bevágás döntő pillanatában is kulcsfontosságú ez a tulajdonság. Nélküle nem fogunk pontosan és messzire dobni, a műcsali vezetése semmi információt nem közvetít felénk és a bevágás nem fog biztosan ülni.
A kiváló kopásállósággal rendelkező gyűrűk között tökéletesen futnak a monofil vagy a lehelet vékony fonott zsinórok.
Azok számára is ajánljuk ezt a szériát, akik akár most ismerkednek a pergetéssel és egy kiváló ár-teljesítmény központú pergető horgászbotot kerestek!
Legyen szó gumihalazásról, wobblerezésről, vagy villantóról, ez egy univerzális bot, amely mindegyik módszer esetében jól fog teljesíteni.

MárkaWizardKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozsüllő, csukaTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950