Reiva Kansai Casting pergető botReiva Kansai Casting pergető bot

Reiva Kansai Casting pergető bot

33 290 Ft35 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.09.19. (csütörtök)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A minőségnek nem kell drágának lennie! Ez cél vezérelt minket amikor ezt az ár-érték arányban kiváló botszériát létrehoztuk.Egy széles spektrumot átölelő sorozatról van szó, a rövid, kis dobósúlyú woblerező-villantózó patakpecás botoktól az extra kemény, nagy dobósúlyú, folyóvizi nehéz jigelős botokig szinte mindenre találunk megoldást.

Az utóbbi típusokból kimondottan sok verzió került a szériába, hiszen ezek a botok alkalmasak az egyre kedveltebb vertikális csalis horgászatra. Ennél a stílusnál a gyors mozgás miatt, gyors, erőteljes kapásokra számíthatunk, amit megfelelő sebességgel kell lereagálni. Ehhez feszes, gyors blankból épített botokra van szükség. A Seaguide SIC gyűrűsorozat méreteit úgy válogattuk össze, hogy télen a gyűrűbefagyások se okozzanak sok bosszúságot ha ezeket a botokat használjuk. Kecses, könnyű botkialakítás és alacsony tömeg jellemzi a teljes családot.

A nyél feletti WOVEN CARBON erősítés nem csupán optikai tuning, hanem extra feszességet ad a nyéltagnak, ezért a bevágás sokkal hatékonyabbá válik. Az egész sorozatra jellemző, hogy igen érzékeny a spicc utolsó része, ezért a csalink minden rezdülése jól követhető. A már jól bevált TVS orsótartót használtuk a nyélkialakitásnál, hiszen ezek biztosítják a legközvetlenebb kontaktust a bottesttel.

MárkaReivaKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozsügér, süllő, csukaTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950