Reiva Silent Spin pergető botReiva Silent Spin pergető bot

Reiva Silent Spin pergető bot

25 290 Ft28 790 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.22. (hétfő)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Ultralight kategóriájú botsorozat, ínyenc pergetőknek!

A közkedvelt, gyors akciójú botok mellett egyre inkább igény mutatkozik a progresszívebb akciójú botokra, elsősorban az ultra light kategóriában. Ennek az az oka, hogy könnyű csalikat nagyon nehéz gyors, feszes botokkal pontosan és messze dobni. Ide olyan akció kell, ahol a bottest nagyobb része folyamatosan dolgozik. A SILENT botok egyenletes íven görbülő botteste nem csak a dobásnál előny, hanem fárasztáskor sem akadnak le még a puhább szájú ragadozók sem, mivel a bot rugalmassága minden kirohanást precízen lekövet.

A portugál parafával felépitett megemelt átmérőjű markolat tökéletesen simul a kézbe, rövid nyelének köszönhetően egykezes dobások is jól kivitelezhetőek vele.
A 48T carbon szövet rendkivűl kis súlyú bot épitését tette lehetővé, így egész nap dobálhatunk elfáradás nélkül.
Érzékenysége egyedülálló, a wobbler minden billenését, a felszedett hinárszálak érzését is szinte tökéletesen közvetiti a tenyérbe. Azonban nem csak wobblerezésre, hanem finom gumihalazásra is kiválóan alkalmas. A sügerek, kősüllők finom csipkedéseit is azonnal jelzi az érzékeny spicc.
A bothoz illő extra könnyű, magasitott lábú SEAGUIDE gyűrűsort kapott, amely megakadályozza, hogy a lepergő zsinór hozzáverődjön a bottesthez és ezzel a dobástávolságot lecsökkentse. A gyűrűk kemény SIC betéttel rendelkeznek, amelyek nem tesznek kárt még a vékony fonott zsinórokban sem.

Anyaga: 48T Carbon
Gyűrű típusa: SIC
Nyél: Osztott, parafa

MárkaReivaKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozsügér, balin, domolykó, süllőTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításparafaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok