Reiva Escape Casting pergető botReiva Escape Casting pergető bot

Reiva Escape Casting pergető bot

55 990 Ft62 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.09.19. (csütörtök)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Egyedi botépitési technologiával készül az eddigi csúcsmodellünk az ESCAPE széria. A felső tag nem a hagyományos rádugós módon illeszkedik az alsó tagba, hanem bedugósan. Ez a botépitési mód sokkal feszesebb bottestet eredményezett az eddigieknél. A másik előnye, hogy jobban terhelhető lett a bot.

Mivel felsőkategóriáról van szó, a piacra kerülés előtt hosszan teszteltük az egyes modelleket. Természetesen a felhasznált anyagok is csak prémium minőségűek lehettek. A TORAY T 800-as carbon anyag igen nagy teherbírású, feszes, de rendkívül könnyű bottest épitését tette lehetővé.

A Fuji TVS orsótartó a legkedveltebb a pergető horgászok között, hiszen ez közvetíti a legjobban a műcsali mozgását, illetve a finom kapásokat a tenyerünkbe.
A FUJI K-sorozatú gyűrűi vékony betétes verzióban kerültek felszerelésre, ami garantálta, hogy megmaradjon a bot igen kedvező súlya. Kezdésként 4 modell kerül bevezetésre ami a leginkább kedvelt hossz és dobósúlyokat jelenti.

MárkaReivaKategóriákHorgászbot, Pergető botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozcsuka, sügér, süllőTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típusfujiNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950