Promix method duo waffter 8mm horogpellet 18gPromix method duo waffter 8mm horogpellet 18g

Promix method duo waffter 8mm horogpellet 18g

1 750 Ft

Egységár: 97 222 Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

A Promix DUO Wafterek fejlesztésekor az egyértelmű cél az volt, hogy a legjobb tésztánkból a lehető legsokoldalúbban használható csalicsaládot alkossuk meg.. Ennek nyomán a termékek egy igen hosszú fejlesztési és tesztelési perióduson mentek keresztül, hogy a kezetekbe, vagy inkább a tüskétekre, vagy méginkább a halak szájába, már csak a legjobban működő, legfogósabb csalik kerüljenek.

A wafter csalik esetében is sokféleképpen értelmezhető a megfelelő felhajtóerő. A wafter pellet vízbe dobva lebeg, viszont ha a vastag csalitüskét beleszúrod, a fenéken marad, viszont fine tüskével a hajszálelőkét megemeli, viszont a horog lent marad. Versenyhelyzetekben ez a fajta variálhatóság verhetetlen.

A felhajtóerő mellett vitathatatlanul a színek és az aromák bírnak a legnagyobb hangsúllyal. A palettán a legintenzívebb fluo színek mellett a barna és a fehér jut jelentős szerephez. Ezzel a variálhatóságot lehet tovább fokozni, hiszen attól függően, hogy hol szúrjuk bele a tüskét, kerülhet felső pozícióba a fehér, a színes vagy a sötétbarna oldala is. A fehér/Fluo csali sokkal élénkebb, míg a barna/fluo csali kissé rejtettebb felkínálást tesz lehetővé.

Az aromák tekintetében is igyekeztünk elrugaszkodni kicsit a megszokott mederből. Ennek eredményeképp különleges, hatékony, kiélezett helyzetekben is remekül bevált ízeket találhattok ebben a csalicsaládban. Ezek a vízbe érve azonnal elkezdenek kiáramlani a csaliból, egyenesen a horoghoz vezetve a környéken lévő halakat.

A csalik mindegyikénél az aromák mellett különféle extra attraktorokat is használtunk, ilyenek például az édesítőszerek, aminosavak, különleges savak, olajok, amik mind-mind tovább növelik a hatékonyságot.

MárkaPromixKategóriákCsali, Csali, etetőanyag, Keszegező csali, Lebegő csali, Nagy pontyok hava, Pontyozó csali, Pontyozó csali, etetőanyagCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőÁtmérővariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínvariációnkként eltérőMilyen halhozamur, ponty, kárász, keszegTechnikaFenekező, Feeder, Method feederÍzesítésvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950