Promix pop up 8mm horogpellet 20mmPromix pop up 8mm horogpellet 20mm

Promix pop up 8mm horogpellet 20mm

1 750 Ft

Egységár: 87 500 Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

A Promix Pop Up pelletek fejlesztésekor az egyértelmű cél az volt, hogy szinte bármilyen helyzetre megoldást jelentsenek a palettán megtalálható ízek, és színek. Ennek nyomán a termékek egy igen hosszú fejlesztési és tesztelési perióduson mentek keresztül, hogy a kezetekbe, vagy inkább a tüskétekre, vagy méginkább a halak szájába, már csak a legjobban működő, legfogósabb csalik kerüljenek.

A sokoldalúan, mégis egyszerűen használható csali egyik kulcsa, a felhajtóerő. Ez okozta talán a legnagyobb fejtörést. A csali végső formájában ez úgy lett beállítva, hogy egy 7-es normál tüske, illetve egy közepesen vastag 14-es horog használatánál már csak a tüskét emeli fel, a horog éppen karcolja a mederfeneket. Ez a csalifelkínálás az, amely a legtöbb esetben eredményes. Ennek ellenére vannak olyan szituációk, ahol a tüske mellett a horgot is el kell emelni a fenékről. Erre is megoldást jelent a csali, hiszen egy fine tüskével, és egy vékonyabb húsú horoggal kombinálva, már elemelkedik a fenéktől. Így tehát nem kell faragni, nem kell ólmozni, mindössze a megfelelő horog és tüske kombinációját alkalmazva tökéletes csalifelkínálást tesz lehetővé.

A felhajtóerő mellett vitathatatlanul a színek és az aromák bírnak a legnagyobb hangsúllyal. A palettán a legintenzívebb fluo színek mellett, amelyek a víz alatti legkevesebb szűrt fényt összegyűjtve is szinte ragyognak, felkeltve ezzel a mohóbb halak kíváncsiságát, helyet kaptak a rejtőzködő, mederfenékbe simuló természetesebb színek is, amikkel a kristáytiszta vizekben élő, esetleg óvatosan táplálkozó halakat is be lehet csapni. Az aromák tekintetében is igyekeztünk elrugaszkodni kicsit a megszokott mederből. Ennek eredményeképp különleges, hatékony, kiélezett helyzetekben is remekül bevált ízeket találhattok nálunk. Ezek a vízbe érve azonnal elkezdenek kiáramlani a csaliból, egyenesen a horoghoz vezetve a környéken lévő halakat.

A csalik mindegyikénél az aromák mellett különféle extra attraktorokat is használtunk, ilyenek például az édesítőszerek, aminosavak, különleges savak, olajok, amik mind-mind tovább növelik a hatékonyságot.

MárkaPromixKategóriákCsali, Csali, etetőanyag, Keszegező csali, Lebegő csali, Nagy pontyok hava, Pontyozó csali, Pontyozó csali, etetőanyagCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőÁtmérővariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínvariációnkként eltérőMilyen halhozamur, ponty, kárász, keszegTechnikaFenekező, Feeder, Method feederÍzesítésvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950