Delphin Vulkán Nxt match botDelphin Vulkán Nxt match bot

Delphin Vulkán Nxt match bot

26 290 Ft31 190 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.14. (kedd)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A VULKÁN match botok új generációja. Megtartottuk elődjének mindazon figyelemre méltó tulajdonságait, amelyek olyan népszerűvé tették az európai horgászok körében. Ezenfelül, még néhány fejlesztést is sikerült végrehajtanunk és új bot hosszokat is bevezettünk.

A vékony bottest teljesen parabolikus akciójáról ismert, amely úgy osztja el a terhelést a fárasztás során, ahogy arra szüksége van. Ez a tulajdonság kulcsfontosságú ennél a horgásztechnikánál. A bot dobósúlya 65 gramm, és minden agresszív ponttyal képes megbirkózni. Ezenkívül a bottestet PowerWrap rendszer teszi még erősebbé a nagyobb teljesítmény és a mechanikai sérülések elleni védelem érdekében.

A bot nyele is megérdemel némi dicséretet. Parafából és ergonomikusan kialakított EVA habból készült, amely nem csak kényelmes, de stílusos is. Ez a bot tökéletesen kiegyensúlyozott a pontosan elhelyezett gyűrűk (az első kettő kéttalpú, a többi egytalpú) és a kiváló minőségű 30T karbon anyagnak köszönhetően.

MárkaDelphinKategóriákHorgászbot, Keszegező bot, Match bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozamur, ponty, kárász, keszegTechnikaMatchTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításparafa, evaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok