Delphin Arios TeleMatch match botDelphin Arios TeleMatch match bot

Delphin Arios TeleMatch match bot

14 190 Ft16 590 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.23. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Az ARIOS egy rendkívül könnyű, megbízható és kompakt bottal teszi teljessé a bolognai botok választékát. A matt fekete bottestet nagy előnye, hogy minimálisra csökkenti a napfény visszaverődését a víz felszínén.

Elegánsan kis súlyának köszönhetően, a horgász könnyedén megbirkózhat az egész napos horgászattal anélkül, hogy jelentős fáradtság vagy megerőltetés jelentkezne a karjában. A könnyű, egytalpú SIC gyűrűk is hozzájárulnak ehhez azáltal, hogy ideálisan vezetik a horgászzsinórt, lehetővé téve a megfelelő pillanatban történő akasztást. A megbízható orsótartó minden, úszós horgászatra alkalmas orsót a helyén fog tartani. A bot egész megjelenését vonzó kék-sárga grafika egészíti ki fehér elemekkel kombinálva.

Az ARIOS műanyag spicc- és gyűrűvédőkkel együtt kapható, így nem kell aggódnia, hogy szállítás közben megsérülhet a bot. Kis szállítási méreteinek köszönhetően, használata nem okoz gondot még nehezen megközelíthető horgászhelyeken sem.

MárkaDelphinKategóriákHorgászbot, Keszegező bot, Match bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozkárász, keszeg, amur, pontyTechnikaMatchTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsatos
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok