Delphin Hazard BxG harcsázó botDelphin Hazard BxG harcsázó bot

Delphin Hazard BxG harcsázó bot

25 550 Ft29 450 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.13. (hétfő)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Egy sikeres HAZARD botsorozat után úgy döntöttünk, hogy elkészítjük a harcsázó felszerelések ékszerét, így született meg a limitált kiadású Delphin HAZARD BxG bot.

Nehéz körülmények, extrém túlterhelés és hosszú kemény fárasztások. Pontosan ezek azok a körülmények, amikhez terveztük, és amikkel készen áll megküzdeni a HAZARD BxG. A bot tervezése során felhasználtuk a harcsahorgászatra tervezett korábbi botjaink tervezése során szerzett összes tudást, különös tekintettel a pergető és a víz alatti úszós horgászatra készült modellek tekintetében. A bottest rendkívül erős és tartós. A blank hosszú ideig tartó túlterhelése nem fogja meglepetésként érni a botot, és hosszútávon nem fog eltörni. A laboratóriumi körülmények között végzett teljesítménytesztek több mint 1,5-szer nagyobb erőtartalékot mutattak ki a hagyományos bottípusokhoz képest! A gyűrűk természetesen teljesen fémből készültek és betét nélküliek, biztosítva ezzel a rendkívül hosszú élettartamukat. A bot csatlakozását extra X-Carbon réteggel és fonott borítással láttuk el. Ezenkívül két biztonsági fém gyűrűt is elhelyeztünk rajta. Az illesztési pont a legtöbb bot Achilles-sarka, a Hazard BxG -nek azonban ez a részlet a rendkívüli előnye! A kellően nagy méretű fémgyűrű a nyél felett, ami a horog beakasztására szolgál, csak egy újabb bónusz, amelyet ezzel az óriásszörnyek megfogására tervezett eszközzel kap a horgász!

Hatalmas ereje ellenére, a felhasznált alkatrészeknek köszönhetően, a bot viszonylag kis súllyal rendelkezik. A fárasztások során a kiváló kezelhetőséget a kényelmes EVA hab nyél biztosítja, valamint a nyélvég speciális alakja, amely fárasztóövhöz csatlakoztatható.

Az egyedi dizájn, amelyet az arany színű gyűrűk és a sárga-fekete EVA hab egészít ki, megfelelő hangulatot és páratlan eredetiséget kölcsönöz a felszerelésnek.

MárkaDelphinKategóriákHarcsázó bot, HorgászbotCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozharcsaTechnikaHarcsázóTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok