Delphin Armageddon harcsázó botDelphin Armageddon harcsázó bot

Delphin Armageddon harcsázó bot

14 990 Ft16 370 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.14. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Gyors, vékony, de rendkívül erős. Pontosan ez a Delphin ARMAGEDON bot definíciója.

Ezt a botot kifejezetten a harcsa csónakból vagy belly boat-ból történő vertikális horgászatára fejlesztették ki, és extrém körülmények között tesztelték olyan folyókon, mint például a Rio Ebro. Csak egy részből áll, ami biztosítja, hogy a legközvetlenebb legyen a kapcsolata a hallal, és lehetővé teszi, hogy a maximumot hozza ki a bottestből még a legnagyobb ellenfelekkel vívott küzdelmek során is. A bot nagyon erős, kéttalpú gyűrűkkel van felszerelve, amik minőségi SiC betéteket kaptak. A gyűrűk magassága úgy van megválasztva, hogy peremfutó és baitcast orsót egyaránt lehessen használni a bothoz. Kifejezetten ennél a botnál a spiccgyűrű fluoreszkáló szalaggal van átkötve, hogy éjszaka még a legfinomabb kapásokról se maradjon le.

A megbízható orsótartó egy szorítóanyával rögzíthető, amely szándékosan felüliről van felszerelve, hogy megakadályozza az orsó véletlen meglazulását a küzdelem során. Az ergonomikusan kialakított EVA habszivacs nyél maximális kényelmet biztosít a küzdelem során. Ugyanakkor az orsótartót úgy tervezték meg, hogy elegendő helyet biztosítson a baitcast orsó fogantyújának, és ne vágjon bele a zsinórba az alacsonyabb dobtengellyel rendelkező multiorsók használata során sem.

A nyél hossza a csónakos horgászathoz is igazodik, ahol gyakran korlátozottak a fárasztás lehetőségei, ugyanakkor még mindig elég hosszú ahhoz, hogy a küzdelem során teljes erővel beledőlhessen a botba.

MárkaDelphinKategóriákHarcsázó bot, HorgászbotCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozharcsaTechnikaHarcsázóTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok