Carp Expert Uni Method LC elsőfékes orsóCarp Expert Uni Method LC elsőfékes orsó

Carp Expert Uni Method LC elsőfékes orsó

21 150 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Kiváló minőség, kellően letisztult, modern kohéziójú köntösben, ötvözve a Carp Expert orsók teljesítményével. Ezek a preferenciák tűnnek azonnal fel, a legújabb Uni Method LC orsó kézbevétele után, mely kifejezetten a távoli, szuperpontos method horgászok fegyvere lesz a legnagyobb pontyok ellen.

A kellően nagy méretű dob kialakítása révén, könnyen pereg le róla a zsinór, lehetővé téve használatával, az akár 100 méter feletti távolságok partról való, pontos elérését. Utóbbiban, az alumínium dobon elhelyezett rugós kialakítású klipsz is támogatja.

Ez a 6000-es méret, a medium és heavy feedereken lesz hű társ, egy kellően vékony monofil zsinórral párosítva, melyből 0,20 mm-es méretből, akár 380 méter is elfér rajta. A vékony főzsinórral való távdobás funkcionalitását egyszerűbbé és a lehetőségekhez képest biztonságosabbá téve, került a dob mellé egy rotorvédő is, mely megakadályozza a zsinór betekeredését, illetve kellemetlen szakadását.

A masszív grafit ház mellett, a hajtókar igényesen megmunkált esztergált fémből készült, egy igazán kézreálló fogórésszel. Gyorsfékes kivitele lehetővé teszi, hogy egy tekeréssel teljesen kilazítsuk vagy maximálisan behúzzuk azt, mely dobáskor és a kapásokra való várakozáskor is remek szolgálatot fog adni. Esztétikus és megbízhatóságot sugalló orsó, mely a method feederezést favorizáló horgászok minden igényére tökéletes megoldást szolgáltat.

MárkaCarp ExpertKategóriákElsőfékes orsó, Feeder orsó, Keszegező orsó, Nagy pontyok hava, Orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozamur, ponty, kárász, keszegTechnikaFenekező, Feeder, Method feederTávdobóvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók