Carp Expert Pro Power Feeder elsőfékes orsóCarp Expert Pro Power Feeder elsőfékes orsó

Carp Expert Pro Power Feeder elsőfékes orsó

11 950 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.26. (péntek)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Kifejezetten a feeder technikához készített modell, mely a medium-heavy, heavy karakterű, de akár a távdobó botokhoz is kitűnő választást nyújt. Nagy méretű dobja alkalmassá teszi távdobáshoz, de masszívitása a folyóvízi horgászat igényeit is kielégíti. Grafit ház, fém dob és fém hajtókar, az erős, ám mégsem túlságosan nehéz orsók alapkövetelménye.

A grafit ház kellő tartást ad az orsónak, megfelelő foglalatot biztosítva a meghajtásnak. A fém dobról könnyedén pereg le a zsinór, nincs koptató hatása a peremnek, ami más orsóknál a dobás távolságát is csökkentheti. A fém hajtókarral pedig könnyedén tekerhetjük ki a nagy tömegű végszerelékünket és kellő lendülettel tudjuk felcsévélni a fárasztás során a visszanyert zsinór métereit. 5+1 csapágy biztosítja a kellemes és kellően sima futást az eszközön. 4,4:1-es áttétele a nagyméretű dobbal, egy tekerésre is rengeteg zsinórt felszed (75 cm), ami a nagy távolságok meghorgászásánál vitathatatlan előny.

A modellhez egy grafit pótdob is tartozék, mely lehetőséget ad a lehetőségekhez mérten, legjobban alkalmazkodni az adott szituációkhoz, egy plusz zsinórral a horgásztáskában. Gyorsfékes modell, mely a modern feederbotos horgászatban, igazán kedvező tulajdonságnak számít, akár a nagyobb halakra való horgászatkor is élvezhető ezen kedvező funkció.

MárkaCarp ExpertKategóriákElsőfékes orsó, Feeder orsó, Keszegező orsó, Nagy pontyok hava, Orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozkeszeg, amur, ponty, kárászTechnikaMethod feeder, Fenekező, FeederTávdobóvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók