Carp Expert Hard River feeder botCarp Expert Hard River feeder bot

Carp Expert Hard River feeder bot

19 990 Ft23 690 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A folyóvízi horgászat elnyűhetetlen botot igényel, olyat, ami bírja a kiképzést a legnehezebb, köves-sziklás terepen is és lehetővé teszi az időnként nagyon erősen húzó víz meghorgászását.

A folyóvzi feederezés népszerűságe töretlen, nagyon sokan vallatják hazánk folyóit rezgőspicces botokkal, hiszen a módszer nagyon eredményes, horgásszunk akár márnára, akár keszegfélékre, akár pontyokra. A folyóvízi horgászat szerelmeseit hivatott kiszolgálni a Carp Expert márka legújabb feeder botja, a Hard River Feeder. A bot, talán nem túlzás kijelenteni, hogy őáratlanul erős, így ha hatalmas termehlés éri majd, akkor is lehet rá számítani!

A bot két dobódúlyban és két-két hosszban került a boltok polcaira azért, hogy maximálisan kiszolgálja a folyóvízi pecások igényeit. A kevésbé erős, Heavy széria 360-es és 390-es tagjának dobósúlya 180 gramm, míg az elnyűhetetlen Extra Heavy 360-es és 390-es 250 grammos dobósúllyal érkezik. Tekintélyt parancsoló számok!
A háromrészes botokhoz 3-3, erősített gyűrűvel szerelt spicc tartozik, így a bot legfinomabb pontja is garantáltan bírni fogja a terhelést! IM10-es karbon alapanyaguknak hála a Hard River botok erősségükhöz képest könnyűnek tekinthető, nagyon jól terhelhető, mégsem dióverő botok.
Tiszára, Dunára, esetleg akadó előtti pontyozásra ajánljuk kifejezetten ezeket a feedereket.

MárkaCarp ExpertKategóriákFeeder bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Távdobó feeder botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozamur, ponty, kárász, keszegTechnikaFeederTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításparafaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950